Tudati zónák rendezése

Ez az anyag szorosan kapcsolódik a társ-weboldal egyik írásához. Ebben röviden arról van szó, hogy két olyan eltérő világ határán vagyunk, ahol a felek erősen félreértették a helyzetet és ennek a félreértésnek okán két spirituális és két fizikai világ jött létre, amiket a felek egynek hisznek. Ez mindkét síkon jelentős problémákat okoz.

A szellemi sík esetén a probléma az, hogy mi azt hisszük, a szellemi sík kívül van láthatatlanul és azt is, hogy ha valaki meghal, lélekvándorlás következik be és azt az elhunyt egyéni tudatához kötjük. Emiatt a lélek töredékekre esik szét és beragad a fizikai sík által létrehozott, kívül található szellemi síkba. Valójában a szellemi világ bent van, azaz befelé önmagadban találod. Igen ám, de ők is ugyanebbe a hibába estek és amikor alvás közben fizikai környezetben zajlik az álmod, egy második fizikai síkra látogatsz, amit szintén ők hoztak létre ugyanúgy a hitükkel. Most nem térnék ki külön a párhuzamos valóságokra, mert az alap problémát az nem érinti, lényeg az, hogy van két fizikai és két spirituális világ, amik összeakadtak egymással.

Amikor megkezdtem a tudati visszatérést a felső dimenziószintekről, felmerült az a probléma, hogy nem hagyatkozhatok azoknak a spirituális háttértámogatására, akik szintén a probléma részei. Ráadásul kirívó rugalmatlansággal reagáltak arra, hogy majd én fogom nekik megmondani a tutit, mert szigorú hierarchiában élnek, ahol alulról csak könyörögni és imádkozni lehet. Mivel erősen szubjektív, kollektív énfelfogásban tekintenek a világra, arra már esély sem volt, hogy megértsék azt, hogy én az egyéni tudatommal emelkedtem jóval föléjük, mert ők az egyéni tudatot magának a problémának látják. Abban a helyzetben nem volt más megoldás, mint létrehozni a nulláról egy másik spirituális keretrendszert, aminek az ÉlményPark Holoplatform nevet adtam, mert ez fejezi ki címében a legjobban, mi is a fizikai világ a helyes értelmezésben. Ez a keretrendszer egy másik világértelmezés, amiben lehetővé válik az ilyen problémák megoldása azok számára, akik a meditáció egyéni útját választják és majd később eldöntik, hogy mi érdekli őket ebből. Nagyjából úgy érdemes elképzelni, hogy eddig volt az Úr a Windows-zal, ami mellé megjelent a Linux, ami tulajdonképp azonos forrásíven van az Androiddal, ami itt 1ST1 néven fut.

Most pedig rátérnék az első problémára, ami az, hogyan rendezzük úgy ezt a négy világ félreértést úgy, hogy ne problémaként, hanem lehetőségként fogjuk fel a kialakult helyzetet. Nézzük, mi számunkra ebben a cél: a Földi Mennybe jutás. Ezért így is neveztem el az ember hite által teremtett spirituális világot és az alatta futó fizikai környezetet, ami egy másik terminológiában Holo Játék néven fut. Azért Játék, mert számunkra inkább a poklot, mint a mennyt jelentené az, ha meg vagyunk fosztva a döntés lehetőségétől. Igen ám, de a szellemi világ felől pont ez a döntés az, ami számukra jelentené a poklot, ezért az őáltaluk létrehozott fizikai síkot Realitás Szimulációnak neveztem el (másik terminológiában Holo Film), ahol a lényeg az, hogy a szellemi világ felől meg lehessen biztonságosan tapasztalni a fizikai síkot. Ez után már csak át kellett szervezni a helyzetet úgy, hogy mindenki tudata a maga környezetébe jusson, ahol kialakultak a játékszabályok, így vége annak az időszaknak, amit én vad-ezo-kapitalizmusnak neveznék.

Ez a keretrendezés egy olyan új értéket hozott létre, amit az eddigi helyzet haszonélvezői pont hogy egy rendkívül komoly, egzisztenciájukat és életüket fenyegető veszélynek látnak. Ami azért téves, mert pont hogy az ellenkezőjét eredményezi a teljes megszűnés helyett létrehozott Multiplex Vetítés által, ahol mindenki a számára ideális tudati zónába, így az alatta vetülő fizikai környezetbe kerül. Nem ejtettem szót azokról, akik nem elégednek meg a Holo Játékkal és a Holo Filmmel, mert mondjuk felfedezővénával rendelkeznek, vagy ennél többre vágynak. A Holo Show az az egyetlen mód, ahol a két világ lényei találkozhatnak (de nem keveredhetnek) és összemérhetik képességeiket. Ez leginkább a vetélkedőműsorokra hasonlít. Akiket pedig nem a tartalomfejlesztés, hanem a rendszerfejlesztés érdekel, azok a Váróba kerülnek, ahol fel tudnak készülni a tízéves időléptékű admin szintre.